Edgar Auto Harnesses LTD.

Επαγγελματικός κατασκευαστής καλωδίων συνήθειας

Λουρί ποιοτικών καλωδίων| συνέλευση καλωδίων συνήθειας| αυτοκίνητο λουρί καλωδίων

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
καλής ποιότητας Αυτοκίνητο καλωδίωση για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αυτοκίνητο καλωδίωση για τις πωλήσεις
Πρότυπα αγοράς Japaness - ποιότητα Η συνέλευση καλωδίων σπειρών που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή κιβωτίων ελέγχου Hosipital για το κρεβάτι. Η επιχείρηση ειδικεύεται στο λουρί καλωδίων πάνω από 20 έτη, που πιστοποιούνται από IATF/TS16949, ISO9001, UL E468011 και UL E468011, με τους καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους που έχουν εκπαιδευθεί για PMP, IPC620, και 5S κ.λπ., πλήρως εξοπλισμένη κοπή, πτύχωση, συγκόλληση

—— Ποιότητα αγοράς Japaness

Ο Edgar φέρνει επιτυχώς στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 &IATF16949, την αμερικανική PMP φιλοσοφία διαχείρισης του προγράμματος, και την ΕΠΙ 620 πρότυπα λειτουργίας, με την ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής επαγγέλματος που εστιάζουν στην ειδική απαίτηση πελατών και είναι υψηλή σε κίνδυνο ανάλυση για να σιγουρευτούν την άριστη λύση και καλή ποιότητα. Ισχυρό πνεύμα ομαδικής εργασίας

—— Γρήγορα ικανότητα ανάπτυξης

Είμαι Online Chat Now

Edgar Auto Harnesses LTD.

1 2 3 4 5
Edgar Auto Harnesses LTD. Edgar Auto Harnesses LTD. Edgar Auto Harnesses LTD. Edgar Auto Harnesses LTD. Edgar Auto Harnesses LTD.
Edgar Factory photo Edgarcn sales dep. office Edgar sample room Edgar wireharness sample show room Πίνακας συνελεύσεων καλωδίων του Edgar

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Edgar, Edgarcn
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Ο Edgar Auto Harness Ltd. (Edgar για συντομία), ιδρυμένος το 1999, νέο εργοστάσιο ShaTian το 2011, παράγει κυρίως το λουρί αυτοκινήτων/μοτοσικλετών και τα υψηλής ευκρίνειας καλώδια παραγωγής σημάτων. Τοποθετημένη σε 288, η ομάδα Jinyu, χωριό της Dani, πόλη Shatian, Dongguan, GuangdongEdgar Auto Harness Ltd. (Edgar για συντομία), ιδρυμένος το 2008, παράγει κυρίως το λουρί αυτοκινήτων/μοτοσικλετών και τα υψηλής ευκρίνειας καλώδια παραγωγής σημάτων.

Τοποθετημένη σε 288, η ομάδα Jinyu, χωριό της Dani, πόλη Shatian, Dongguan, Guangdong με μια περιοχή εγκαταστάσεων που φθάνει σε 6.000 τετρ.μέτρα, η επιχείρηση είναι μια βάση Ε&Α και κατασκευής του αυτοκίνητου λουριού και των ηλεκτρονικών συνδετήρων. Ο Edgar είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με πέντε έτη εμπειρίας στην έρευνα λουριών και συνδετήρων και την ανάπτυξη και το σχέδιο.

Ο Edgar στέκεται πάντα σε μια υψηλή αφετηρία και τους στόχους στις αγορές υψηλών σημείων. Έχει εισαγάγει προσαραγμένες τις ακρίβεια φορμάροντας μηχανές χαλκού, τις πολυσύνθετες μηχανές κοπής καλωδίων και αποφλοίωσης, κ.λπ. από την Ιαπωνία, πλήρως που έχει πραγματοποιηθεί το μετασχηματισμό και την ενημέρωση της εργασίας γραμμών συνελεύσεων από semi-automation στην αυτοματοποίηση.

Εκτός αυτού, ο Edgar έχει ενισχύσει τα ανεξάρτητα εργαστήρια στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα του CE και CSA, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τους ελεγκτές αναλογίας μικροϋπολογιστών, κ.λπ., και όλοι έχουν πιστοποιηθεί σε CQC, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, TUV, ISO9001: τα προϊόντα του 2009, TS 16949, κ.λπ. Edgar έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από όλους τους πελάτες και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως από τη Toyota, το Volkswagen, Chery, Geely, Guangzhou Hongda, κ.λπ.

Ο Edgar εμμένει στην πορεία ανάπτυξης της ολοκλήρωσης της βιομηχανίας και του εμπορίου και βιομηχανική διαφοροποίηση. Στηργμένος στην ισχυρή τεχνική δύναμη, τον εξοπλισμό παραγωγής ακρίβειας και το τέλειο σύστημα ροής του, ο Edgar έχει αναπτύξει συνεχώς τα υψηλά, νέα και προϊόντα εξεχουσών θέσεων. Μέχρι τώρα, ο Edgar έχει διαμορφώσει αρχικά ένα βιομηχανικό σχέδιο της διαφοροποιημένης βιομηχανίας, της μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης, της εξειδικευμένης διαχείρισης, της διεθνοποιημένης αγοράς, της θεσμοποιημένης διαχείρισης και του εξανθρωπισμένου πολιτισμού.

Αυτό που είναι περισσότερος, Edgar έχει έναν υγιή και καλοκάγαθο τρόπο λειτουργίας και σημαντικά πλεονεκτήματα ανταγωνιστικότητας πυρήνων. Στη φιλοσοφία του προσανατολισμού τεχνολογίας, η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, ειλικρινής διαχείριση, παγκοσμίως που εμπορεύεται», Edgar καλωσορίζει ειλικρινά τους φίλους σε όλο τον κόσμο! με μια περιοχή εγκαταστάσεων που φθάνει σε 6.000 τετρ.μέτρα, η επιχείρηση είναι μια βάση Ε&Α και κατασκευής του αυτοκίνητου λουριού και των ηλεκτρονικών συνδετήρων.

Ο Edgar είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με πέντε έτη εμπειρίας στην έρευνα λουριών και συνδετήρων και την ανάπτυξη και το σχέδιο. Ο Edgar στέκεται πάντα σε μια υψηλή αφετηρία και τους στόχους στις αγορές υψηλών σημείων. Έχει εισαγάγει προσαραγμένες τις ακρίβεια φορμάροντας μηχανές χαλκού, τις πολυσύνθετες μηχανές κοπής καλωδίων και αποφλοίωσης, κ.λπ. από την Ιαπωνία, πλήρως που έχει πραγματοποιηθεί το μετασχηματισμό και την ενημέρωση της εργασίας γραμμών συνελεύσεων από semi-automation στην αυτοματοποίηση.

Εκτός αυτού, ο Edgar έχει ενισχύσει τα ανεξάρτητα εργαστήρια στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα του CE και CSA, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τους ελεγκτές αναλογίας μικροϋπολογιστών, κ.λπ., και όλοι έχουν πιστοποιηθεί σε CQC, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, TUV, ISO9001: τα προϊόντα του 2015, TS 16949:2016, κ.λπ. Edgar έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από όλους τους πελάτες και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως από τη Toyota, το Volkswagen, Chery, Geely, Guangzhou Hongda, κ.λπ.

Ο Edgar εμμένει στην πορεία ανάπτυξης της ολοκλήρωσης της βιομηχανίας και του εμπορίου και βιομηχανική διαφοροποίηση. Στηργμένος στην ισχυρή τεχνική δύναμη, τον εξοπλισμό παραγωγής ακρίβειας και το τέλειο σύστημα ροής του, ο Edgar έχει αναπτύξει συνεχώς τα υψηλά, νέα και προϊόντα εξεχουσών θέσεων. Μέχρι τώρα, ο Edgar έχει διαμορφώσει αρχικά ένα βιομηχανικό σχέδιο της διαφοροποιημένης βιομηχανίας, της μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης, της εξειδικευμένης διαχείρισης, της διεθνοποιημένης αγοράς, της θεσμοποιημένης διαχείρισης και του εξανθρωπισμένου πολιτισμού.

Αυτό που είναι περισσότερος, Edgar έχει έναν υγιή και καλοκάγαθο τρόπο λειτουργίας και σημαντικά πλεονεκτήματα ανταγωνιστικότητας πυρήνων. Στη φιλοσοφία του προσανατολισμού τεχνολογίας, η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, ειλικρινής διαχείριση, παγκοσμίως που εμπορεύεται», Edgar καλωσορίζει ειλικρινά τους φίλους σε όλο τον κόσμο!

Στοιχεία επικοινωνίας
Edgar Auto Harnesses LTD.

Τηλ.:: 86-769-13711800420

Φαξ: 86-0769-81698005

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Ηλεκτρονικό λουρί καλωδίωσης

Ηλεκτρονική καλωδίωση Oem, Καλώδιο Ελέγχου Ενέργειας Standard Size 1 Εγγύηση

Εγχύσεων καλώδιο μεταδόσεων στοιχείων λουριών καλωδίωσης σχηματοποίησης ηλεκτρονικό για το αυτοκίνητο

Verifone μαύρο καλώδιο μεταφοράς δεδομένων Pvc υλικό με CE έγκριση 8-0736-80 Vx810

Λουρί μηχανών παιχνιδιών

Sega Game Machine Harness

101 χιλιοστά - 500 χιλιοστά Dc Ισχύς Καλώδιο Έγχυσης Καλώδιο Προσαρμοσμένη για Game Machine

Έγχυση καλούπιασμα μηχανή παιχνιδιών Oem Υπηρεσία Εσωτερική / Εξωτερική Mold

Αυτοκίνητο καλωδίωση

Pa66 Υλικά Συσκευές καλωδίων αυτοκινήτων αυτοκινήτων Κινητήρες diesel 8 Λάμπα βαλβίδων κινητήρα

Αυτόματη εξάρτηση λουριών καλωδίωσης, υλικό λουριών Pa66 καλωδίων μηχανών diesel

Μονάδα καλωδίων αυτοκινήτου με επίπεδη συνήθεια που κατασκευάζεται αποκλειστικά με βάση το αυτοκίνητο, μήκους 100 mm με σύνδεσμο Idc

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ηλεκτρονικό λουρί καλωδίωσης προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2019 electronicwiringharness.com. All Rights Reserved.